Home » Spartan Gear Agoge Review

Spartan Gear Agoge Review

0 comment

Spartan Gear AGOGE

Μια ενδιαφέρουσα νέα πρόταση στα in-ear ακουστικά είναι αυτή από την Spartan Gear με το μοντέλο Agoge που θα σας παρουσιάσω στην συνέχεια.

Πρόκειται για ένα set ακουστικών με πολλαπλή χρήση αφού μας επιτρέπει να το συνδέσουμε στο κινητό μας τηλέφωνο, τον υπολογιστή μας ή την κονσόλα μας. 

Με την συσκευασία του set στα χέρια μας, αμέσως παρατηρούμε το μαγνητικό καπάκι που μας αποκαλύπτει τα ακουστικά. Στην συσκευασία έχουμε κάποιες βασικές πληροφορίες μαζί με το πολύ όμορφο λογότυπο της εταιρείας Spartan Gear.

Ανοίγοντας την συσκευασία βλέπουμε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του set, που είναι το αποσπόμενο μικρόφωνο, για την χρήση τους σαν gaming headset, όταν τα συνδέουμε στον υπολογιστή μας ή την κονσόλα μας. Μαζί με τα ακουστικά, επίσης περιλαμβάνεται το καλώδιο προσαρμογής για PC, έξτρα προστατευτικά σιλικόνης και οδηγίες χρήσης.

 

Τα ακουστικά έιναι απο καλής ποιότητας πλαστικό σε μαύρο χρώμα και έχουν το σήμα της εταιρείας τυπωμένο σε ασημί, κάνοντας μία πολύ ωραία αντίθεση. Το καλώδιο έχει μήκος 120 εκατοστά, είναι σε μαύρο χρώμα και έχει το χειριστήριο  για τις διάφορες λειτουργίες του ενσωματομένου μικροφώνου. Το βύσμα είναι το κλασικό 3,5 χιλιοστών. Οι λειτουργίες του χειριστηρίου είναι η αύξηση και μείωση της έντασης του ήχου, απάντηση και απόρριψη κλήσης, αναπαραγωγή και παύση της μουσικής και σίγαση μικροφώνου.

Τα ακουστικά συνδέθηκαν αρχικά σε κινητό τηλέφωνο και δοκιμάστικαν σε όλες τις συνθήκες. Αυτό που αντιλαμβάνεται αμέσως κάποιος που συνομιλούμε μαζί του, είναι η απομόνωση του θορύβου απο το περιβάλλον γύρω μας. Ακόμα και σε μέρη με αρκετή φασαρία ο συνομιλητής μας, μας ακούει άψογα. Στην ακρόαση της μουσικής μας, ο χειρισμός του ήχου είναι απλός και το κοντρόλ στο καλώδιο είναι ακριβώς εκεί που περιμένεις οτι θα είναι και δεν το ψάχνεις. Τα ακουστικά δεν κουράζουν στο αυτί μας, αρκεί να έχουμε βάλει τα σωστά προστατευτικά σιλικόνης που έρχονται σε τρία μεγέθη, small-medium-large.

Γυρνώντας σπίτι, σύνδεσα τα ακουστικά στον υπολογιστή και έβαλα το αποσπώμενο μικρόφωνο. Ξεκίνησα το αγαπημένο μου online game και ο ήχος ήταν αυτό που περίμενα. Σωστή πληροφόρηση για το τί συμβαίνει γύρω μου, στο περιβάλλον του παιχνιδιού, χωρίς παραμορφώσεις και άσκοπα εφέ.Τα μπάσα είναι αρκετά χαμηλά αλλά τα καταλαβαίνεις, τα μεσαία είναι σωστά και ακούγονται όμορφα χωρίς παραμορφώσεις. Το μόνο παράπονο στα δικά μου ηχιτικά γούστα είναι τα πρίμα. Υπέρ αρκετά σε πολλές περιπτώσεις και κουραστικά. Ο δαδικτυακός συμπαίκτης μου πάντως με άκουγε πεντακάθαρα απο το αποσπώμενο μικρόφωνο.  Αρκετές ώρες αργότερα που σταμάτησα το gaming, κατάλαβα ότι δεν με είχαν κουράσει καθόλου σε σχέση με το gaming headset που χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου. Λογικό αφού μιλάμε για ένα σέτ ακουστικών in ear, που μετατρέπεται σε gaming headset σε δευτερόλεπτα. Αρκεί μόνο να συνδέσεις το αποσπώμενο μικρόφωνο και είσαι έτοιμος. Well played Spartan Gear, που λένε και στο εξωτερικό!!

Τελικά το set ακουστικών της Spartan Gear είναι μία αρκετά καλή αγορά και σέβεται τα χρήματα που δίνει ο αγοραστής για να το αποκτήσει. Συνδυάζει καλή ποιότητα κατασκευής και ήχου, εύκολη σύνδεση σε όλες μας τις συσκεύες και οικονομική τιμή. Αυτο ακριβώς που ζητάμε απο τα αγαπημένα μας gadget.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy