Home » Το Netflix ξεκινάει μια νέα Gaming συνδρομητική υπηρεσία

Το Netflix ξεκινάει μια νέα Gaming συνδρομητική υπηρεσία

by Giannis Terpo
0 comment

Τα τελευταία χρόνια, η διάσημη πλατφόρμα συνεχούς ροής Netflix έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη, από το να είναι συνδρομητική υπηρεσία VOD σε μια πολυβραβευμένη εταιρεία παραγωγής που έχει ασχοληθεί με διάφορα μέσα.

Τώρα, σύμφωνα με μια αναφορά από το site “The Information”, το Netflix θα ήθελε να επεκταθεί στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς σύμφωνα με αυτό, η εταιρεία της Καλιφόρνιας αναζητά «βετεράνους στελέχη» με εμπειρία στον τομέα για να δώσει το οριστικό άλμα.

Καθώς διευκρινίζουν, αυτό το επόμενο βήμα θα γίνει με την έναρξη μιας υπηρεσίας συνδρομητικών παιχνιδιών παρόμοια με την Apple Arcade, που ξεκίνησε το 2019 μέσω του δικού της App Store και που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παίξει οποιονδήποτε τίτλο στον κατάλογό του χωρίς διαφημίσεις ή μικροσυναλλαγές, μόνο 4,99 $ USD.

Λαμβάνοντας αυτό, το Netflix θα διερευνήσει πώς να ξεκινήσει ένα είδος πακέτου επί πληρωμή στο οποίο θα προσφέρει βιντεοπαιχνίδια, καθώς προσφέρει τώρα σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του, τόσο στην έκδοση του υπολογιστή όσο και στο κινητό.

Ένας εκπρόσωπος του Netflix που επικοινώνησε με την Polygon σχολίασε ότι «Τα μέλη μας εκτιμούν την ποικιλία και την ποιότητα του περιεχομένου μας. Γι ‘αυτό επεκτείναμε συνεχώς την προσφορά μας, αλληλεπιδρώντας πιο άμεσα με ιστορίες που τους αρέσουν μέσω διαδραστικών εκπομπών και παιχνιδιών που βασίζονται [στις άδειές μας]. Έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε περισσότερα με διαδραστική ψυχαγωγία.

Αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το Netflix θα προσπαθούσε να αναζητήσει συμμαχία με προγραμματιστές ή εταιρείες εντός του παιχνιδιού, από την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων με βάση το Castlevania, καθώς και την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Arcane, ενός κινούμενου σειρά που βρίσκονται στο σύμπαν του League of Legends.

Προς το παρόν, μένει να δούμε αν αυτό που φαίνεται να είναι φήμη καταλήγει να γίνει πραγματικότητα και αν το Netflix μπορεί να βρει τους απαραίτητους ανθρώπους για να το βοηθήσει να κάνει το τελευταίο άλμα στην επέκτασή του στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy