Home » Το New World για ακόμα μία φορά καταστρέφει κάρτες

Το New World για ακόμα μία φορά καταστρέφει κάρτες

0 comment

Το New World, το καινούργιο MMO από την Amazon έχει σαρώσει τόσο σε κόσμο όσο και από τα προβλήματα που το περικλείουν.

Κατά το beta testing του παιχνιδιού υπάρχει αναφορές για καταστροφή/κάψιμο κάποιων υψηλών επιδόσεων καρτών γραφικών RTX 3090 κυρίως της EVGA. Η ίδια η εταιρία, σε ανακοίνωσή της, παραδέχθηκε πως κάποιες σειρές είχαν βγεί στην αγορά με πρόβλημα στις κολλήσεις τους και αυτό δημιούργησε τα προβλήματα.

Στην συνέχεια, το παιχνίδι βγήκε στην αγορά και οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με απίστευτες ουρές για να μπορέσουν να παίξουν, ακόμα και 20000 παικτών με τις ώρες να παιρνάνε χωρίς να έχουν καταφέρει να παίξουν ακόμα.

Κατά το release, όμως, οι ουρές είναι πταίσμα μπροστά στην πληροφορία πως ακόμα και τώρα το παιχνίδι καταφέρνει να κάψει αρκετές κάρτες γραφικών. Το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται κατά την αλλαγή των ρυθμίσεων. Η μηχανή του παιχνιδιού φαίνεται να κάνει refresh όλα τα πολύγωνα και λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να βάζει ιδιαίτερα υψηλό φορτίο στην GPU και να την καίει.

Το πρόβλημα δεν είναι διαδεδομένο και η διάθεση κάποιου patch είναι δεδομένη. Παρόλα αυτά, να είστε σίγουροι πως αν καεί η κάρτα σας τότε ίσως να μην φταίει εξ’ ολοκλήρου το παιχνίδι αλλά και κάποιο λάθος στην παραγωγή του κομματιού που έχετε στα χέρια σας.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy