Home » Στα 600 ευρώ το νέο PS VR της Sony

Στα 600 ευρώ το νέο PS VR της Sony

0 comment

Το νεο PS VR είναι προ των πυλών και ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να διχάζεται σχετικά με την τιμή του.

Το νέο hardware φαίνεται πως θα ξεκινήσει από τα 600 ευρώ και μένει μόνο να δούμε πως θα τα πάει στην αγορά.

Το VR σαν έννοια είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το “επάγγελμα” ώστε να δικαιολογήσει τόσα χρήματα για μια συσκευή VR. Ειδικά σε ένα οικοσύστημα που τα παιχνίδια του μετρούνται στα δάχτυλα.

Ο αρθρογράφος, έχοντας Oculus Rift, Quest και Quest 2 δεν έχει ασχοληθεί περισσότερο από μερικές ώρες με αυτά γιατί ακόμα η τεχνολογία και η κίνηση δεν είναι σε σημείο που να μπορείς να το ευχαριστηθείς όπως θα ήθελες ή θα έπρεπε. Παρόλες τις καλές προσπάθειες που υπάρχουν, τα παιχνίδια που αξιοποιούν σωστά και καλά την τεχνολογία μπορούν να μετρηθούν στο ένα χέρι και 600 ευρώ για hardware, που πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί για ένα ή δύο παιχνίδια, δεν δικαιολογεί την τιμή του. Ειδικά αν χρειαστεί έξτρα υλικά για να λειτουργήσει, όπως κάμερες, αισθητήρες, κλπ.

Μένει να δούμε πως η Sony θα αξιοποιήσει την τεχνολογία και αν όντως θα αξίζει να αγοραστεί όχι μόνο από τους πιο σκληροπυρηνικούς αλλά και από πιο casual παίκτες.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy