Home » Αποκαλύφθηκε το Playstation VR χειριστήριο για το PS5

Αποκαλύφθηκε το Playstation VR χειριστήριο για το PS5

by Giannis Terpo
0 comment

Μετά την αποκάλυψη τον περασμένο μήνα για ένα νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας επόμενης γενιάς το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη για το PlayStation 5, η Sony αποκάλυψε τώρα το νέο επερχόμενο χειριστήριο.

Το νέο controller επόμενης γενιάς VR προσφέρει έναν μοναδικό σχεδιασμό, ο οποίος έχει σχήμα “σφαίρας” που σας επιτρέπει να κρατάτε το controller με μια φυσικότητα, ενώ παίζετε με υψηλό βαθμό ελευθερίας. Η Sony εφάρμοσε μαθήματα από τη δοκιμή χρηστών με ένα εύρος μεγεθών χεριών, καθώς και τις δεκαετίες πληροφοριών από ελεγκτές σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation.

Το νέο controller υπόσχεται ένα προσαρμοστικό κουμπί σκανδάλη που προσθέτει αισθητή ένταση όταν πατηθεί, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο controller DualSense. Θα έχει επίσης βελτιστοποιημένη απτική ανατροφοδότηση για τον παράγοντα φόρμας. Ο ελεγκτής μπορεί να ανιχνεύσει τα δάχτυλά σας χωρίς να πιέζει στις περιοχές όπου τοποθετείτε τον αντίχειρα, τον δείκτη ή τα μεσαία δάχτυλά σας. Αυτό θα σας επιτρέπει να κάνετε πιο φυσικές χειρονομίες με τα χέρια σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το controller VR παρακολουθείται από το νέο ακουστικό VR μέσω ενός δακτυλίου παρακολούθησης στο κάτω μέρος του controller. Ο αριστερός ελεγκτής περιέχει ένα αναλογικό μοχλό, το τρίγωνο και τα τετράγωνα κουμπιά, ένα κουμπί “λαβή” (L1), ένα κουμπί ενεργοποίησης (L2) και ένα κουμπί create. Το δεξί χειριστήριο περιέχει ένα αναλογικό μοχλό, τα κουμπιά σταυρού και κύκλου, ένα κουμπί “λαβή” (R1), ένα κουμπί σκανδάλης (R2) και ένα κουμπί Επιλογές. Για παράδειγμα το κουμπί “grip” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραλαβή αντικειμένων στο παιχνίδι.

Το χειριστήριο θα είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, το νέο σύστημα VR δεν θα είναι έτοιμο για τους καταναλωτές το 2021.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy