Home » Αυτοί είναι οι MVP υποψήφιοι | Call of Duty League 2021

Αυτοί είναι οι MVP υποψήφιοι | Call of Duty League 2021

by Giannis Terpo
0 comment

Οι λίστα των υποψηφίων έφτασε!

Η σεζόν Call of Duty League του 2021 ήταν υπέροχη. Με την επιστροφή στο LAN, με μια ευρωπαϊκή κυριαρχία από τους Toronto Ultra και πολλούς αρχάριους που έδωσαν την δική τους πινελιά, αυτή ήταν μια σεζόν που θα θυμόμαστε. Με την ολοκλήρωση της, τον επόμενο μήνα, το Call of Duty League αποκάλυψε τους πέντε υποψήφιους τους για το διάσημο MVP 2021 βραβείο. 

ASTRO MVP ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

  • Chris “Simp” Lehr
  • Anthony “Shotzzy” Cuevas-Castro
  • McArthur “Cellium” Jovel
  • Tyler “aBeZy” Pharris
  • Cameron “Cammy” McKilligan

Η Atlanta FaZe χωρίς καμία έκπληξη έχει τρεις υποψηφίους για το MVP βραβείο. Τον Simp, Cellium και τον aBezy, οι οποίοι βρίσκονται στην 1η, 4η και 6η θέση αντίστοιχα για τα υψηλότερα K/D στο πρωτάθλημα και χωρίς καμία αμφιβολία υπήρξαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς παίκτες φέτος.
Όσο για τον Cammy, βρίσκεται έξω από τους top10, με το 11ο υψηλότερο συνολικό K/D αυτή την σεζόν, αλλά η ικανότητα του να κυριαρχεί με κάθε είδους όπλο στο παιχνίδι, έχει καθορίσει την επιτυχία της ομάδας του, τους Toronto Ultra’s.

Ο τελικός υποψήφιος είναι ο Shottzy των Dallas Empire. Όντας ο μόνο παίκτης με θετικό συνολικό K/D αυτή τη σεζόν στους Empire, ο Shotzzy επέστρεψε στην φόρμα που είχε το 2020
Ωστόσο. με την περιορισμένη επιτυχία αυτήν την χρονιά, ορισμένοι οπαδοί υποστήριξαν ότι ένας άλλος παίκτης όπως ο Jamie “Insight” Craven θα έπρεπε να πάρει την τελευταία θέση στους MVP.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy