Home » Developers φτιάχνουν 4K παιχνίδια για μια Nintendo Switch κονσόλα που δεν υπάρχει

Developers φτιάχνουν 4K παιχνίδια για μια Nintendo Switch κονσόλα που δεν υπάρχει

0 comment

Σε μια περίεργη κατάσταση έχουν διέλθει αρκετοί developers οι οποίοι ξεκίνησαν να φτιάχνουν παιχνίδια για μια κονσόλα που δεν υπάρχει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ξεκίνησαν να φτιάχνουν παιχνίδια σε ανάλυση 4K για το νέο Nintendo Switch. Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός πως τα παιχνίδια αυτά κατασκευάστηκαν με βάση το Developers Kit από την ίδια την Nintendo, κάτι που δίνει διφορούμενες πληροφορίες τόσο στους καταναλωτές, όσο και στους δημιουργούς.

Από την μεριά της, η Nintendo αρνήται το γεγονός λέγοντας πως ποτέ δεν είχε σχέδια για μια νέα κονσόλα με το χαρακτηριστικό της ανάλυσης 4K.

Σύμφωνα με κάποια ανώνυμη πηγή η οποία γνωρίζει σχετικά με το hardware planning της εταιρίας, το 4K δεν πέρασε στην παραγωγή λόγο της έλλειψης υλικών εξαιτίας της πανδημίας.

Είναι ακόμα αβέβαιο αν η Nintendo σκοπεύει να βγάλει νέα κονσόλα με την δυνατότητα 4K αλλά σίγουρα αυτή η κίνηση έχει ξενίσει τόσο καταναλωτές όσο και δημιουργούς και αυτό φαίνεται από την κατιουσά της μετοχής της Nintendo.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy