Home » Το PS5 δεν θα παίζει παιχνίδια του PS3.

Το PS5 δεν θα παίζει παιχνίδια του PS3.

by Giannis Terpo
0 comment
ps5 wont play ps3 games

Μια Νίκη για το Xbox Series X.

Η αδυναμία του PS5 να παίξει παιχνίδια από PS3 και προηγούμενες κονσόλες έγινε αρκετά ξεκάθαρο από ανώτερο στέλεχος της  Sony Playstation.

Ο Jim Ryan, πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, είπε σε σε Ιαπωνικό κατάστημα παιχνιδιών “Famitsu” πως υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό, και πως όλα γίνονται για να επικεντρωθούν στην επόμενης γενιάς δύναμης και χαρακτηριστικών.

Ειπώθηκε πως η εταιρία αποφάσισε να εστιάσει στις ιδιαίτερες λειτουργίες του PS5, όπως ο καινούριος προσαρμοσμένος SSD και στο DualSence χειριστήριο. Ωστόσο υποστηρίζεται η βιβλιοθήκη των PS4 παιχνιδιών.

xbox series x vs ps5

Θα μπορείτε να παίξετε μερικούς παλιούς τίτλους μέσω του PS Now, η πλατφόρμα παιχνιδιών της Sony. Μην το μπερδεύετε με το PS Plus Collection, στο οποίο υπάρχει ένα καινούριο PS Plus προνόμιο χωρίς να κοστίζει κάτι πάνω από την PS Plus συνδρομή, αλλά προσφέρει μια μικρή συλλογή από τίτλους για να παίξετε.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy