Home » Codecademy αποκλειστικά για φοιτητές

Codecademy αποκλειστικά για φοιτητές

by Giannis Terpo
0 comment

Η κωδικοποίηση είναι μια απαιτητική δεξιότητα, και μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιον να βρει μια αξιόπιστη online πλατφόρμα μάθησης ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει να μαθαίνει. Σαν φοιτητής όταν ξεκινούσα να μαθαίνω μια γλώσσα προγραμματισμού στην σχολή μου πάντα έψαχνα βοήθεια στο internet.

Έτσι έρχεται το Codecademy προσφέροντας στους μαθητές 14 διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού για μάθεις στο δικό σας ελεύθερο χρόνο. Περιλαμβάνονται γλώσσες προγραμματισμού που κυριαρχούν στην αγορά, όπως η Java και η Python.

To codecademy μπορεί να βοηθήσει τον φοιτητή απλά να μάθει μια γλώσσα προγραμματισμού που θέλει, αλλά και ολόκληρο “μονοπάτι” καριέρας.

Περιγραφή

Όταν διαλέγεις ένα course, το Codecademy σου προσφέρει μια σφαιρική εικόνα, περιλαμβάνοντας τα θέματα τα οποία θα πρέπει να γνωρίζεις αλλά και οτιδήποτε θα χρειαστείς να εγκαταστήσεις για το συγκεκριμένο course.

banner

Μετά από μια γρήγορη ματιά στο τι πρόκειται να διδαχθείς, ξεκινάς να χτίζεις τις δεξιότητες σου λύνοντας challenges διασχίζοντας ένα ένα τα chapters.

Στο “ταξίδι” αυτό το codecademy  κρατά τον χρήστη παρακινημένο βραβεύοντας τον με εμβλήματα για διάφορα κατορθώματα, αλλά και μέσω του Dashboard όπου ο χρήστης μπορεί να δει την πρόοδο του για κάθε course και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά.

Συνδρομή Codecademy Student Pro

Το Codecademy για φοιτητές είναι μια συνδρομή στην οποία το codecademy παρέχει υλικό του Codecademy Pro σε χαμηλότερη τιμή. Πιο συγκεκριμένα αυτήν η έκδοση περιλαμβάνει:

  • απεριόριστη εξάσκηση στην έκδοση για κινητά
  • Projects σε πραγματικές συνθήκες
  • Βήμα προς βήμα οδηγός
  • Αμοιβαία υποστήριξη
  • Περιεχόμενο μόνο για μέλη
  • Πιστοποιητικά Ολοκλήρωσης

Όλα αυτά παρέχονται για 17.99€ τον μήνα (ή 13.99€ πληρώνοντας για ολόκληρο τον χρόνο) στην Pro έκδοση. Στην έκδοση Student Pro το codecademy δίνει μια μεγάλη έκπτωση στους φοιτητές. Με κόστος 84€ για 12 μήνες (7€ τον μήνα).

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά είναι, ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο. Το οποίο θα σας ζητηθεί κατά την διάρκεια της εγγραφής.

Παράδειγμα Εκμάθησης






You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy