Home » Αποκάλυψη της τιμής του Oculus Quest 2 | $299

Αποκάλυψη της τιμής του Oculus Quest 2 | $299

by Giannis Terpo
0 comment
oculus request 2 pre order

Το νέο αυτό VR Headset είναι έτοιμο να ξεκινήσει να διανέμεται τον Οκτώβριο.

Το Oculus Quest 2 αποκαλύφθηκε στο Facebook Connect VR στις 16 Σεπτεμβρίου. Στο event αυτό επιβεβαιώθηκε ο,τι είχε διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα. Το βασικό μοντέλο θα είναι λίγο μικρότερο σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν. Πάραυτα το Oculus Quest 2 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην τιμή των $299 ( 100 δολάρια φθηνότερο από της πρώτης έκδοσης).

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Το Quest 2 έρχεται με τον κορυφαίο επεξεργαστή, Qualcomm Snapdragon XR2 CPU, συνοδευόμενο από 6GB RAM. Αυξημένο κατά 50% σε pixels ή αλλιώς 1832 x 1920. Επίσης έχουν επανασχεδιαστεί τα χειριστήρια και ο μέσος όρος ζωής της μπαταρίας έχει αυξηθεί. Σημαντικό επίσης είναι η συνδεσιμότητα με της προηγούμενης έκδοσης Oculus Quest και το ότι μπορεί να τρέχει παιχνίδια στο Rift Platform μέσω Oculus link.

Όπως ανακοινώθηκε τον Απρίλιο, το Quest 2 θα κυκλοφορήσει από το Facebook. Αυτός είναι ένας τρόπος να μας πουν ότι θα χρειάζεσαι έναν λογαριασμό Facebook ώστε να χρησιμοποιήσεις αυτό το VR.

Η έκδοση 256GB του Oculus Quest 2 είναι στα $399 όπως είχε “πρώτο-διαρρεύσει” και αν θέλεις να επενδύσεις λίγα ακόμα χρήματα σε αυτό, το Quest 2 Elite Strap για “περισσότερη άνεση”, κοστίζει $49 και το Elite Strap με μπαταρίες και θήκη μεταφοράς, κοστίζει $129.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το oculus.com.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy